BATERIJE – ZAGREB d.o.o. specijalizirana je tvrtka za proizvodnju baterijskih sklopova i prodaju svih vrsta baterija.

Viegodinji je distributer Tvrtke GP Batteries, multinacionalne kompanije za proizvodnju baterija, istovremeno i jednog od najveih proizvoaa baterija na svijetu; koliinski ali i po asortimanu.

Tvrtka GP Batteries International Limited ukljuena je u razvoj, proizvodnju i marketing baterija i proizvoda vezanih uz baterije.

Od utemeljenja Gold Peak Group u Honk Kongu, GP Batteries naglim proirenjem postaje jedan od glavnih svjetskih proizvoaa primarnih i punjivih baterija. Opskrbljuje irokim rasponom baterijskih proizvoda izvorne proizvoae opreme, vodee proizvoae baterija, kao i potroaka maloprodajna trita pod svojim GP imenom.

Od 1990. tvrtki GP Batteries dodjeljen je status operrativnog sjedita od Economic Development Board u Singapuru. Upisana je u glavni odbor Singapure Exchange Securities Trading Limited od 1991.g. Trenutno je kontinuirana komponenta Bussines Times Singapure Regional Index-a.

U studenom 2002., GP Batteries stekla je 75% udjela drugog najveeg proizvoaa alkalnih baterija u Kini, Zhongyin (Ningbo) Battery Co. Ltd., pod nazivom Pairdeer.
Za sve baterije iz proizvodnog asortimana tvrtka posjeduje meunarodni certifikat ISO 9001, to je jamstvo kvalitete baterija, iznimno vane za zatitu dananjih, vrlo osjetljivih elektronikih ureaja.

Leave a Reply